Ignorer et passer au contenu

BLOG

Cogybooks

O nás

O nás

Společnost Continental Gallery není typickou galerií. Nespecializujeme se na výstavní činnost ani na prodej děl slavných umělců. Prostřednictvím projektu Cogybooks se snažíme odhrnout závěsy v dětských pokojích a pustit sluneční paprsky na pobledlé dětské tváře sedící za monitory svých počítačů. Snažíme se jim nabídnout alternativu, která by šla s dobou, nevyčleňovala je z kolektivu vrstevníků, a naopak jim za pomoci techniky 21. století pomáhala rozvíjet jejich kreativní schopnosti a tvořivého ducha.
 
S pomocí pedagogů, výtvarníků, grafiků, ale především dětí a dospělých jsme po dlouhá léta vyvíjeli a zdokonalovali metody, atraktivitu i obsah našich e.knih. Ukázalo se, že nejen děti, ale i dospělí by si zasloužili něco, pomocí čeho by mohli alespoň na chvíli zapomenout na každodenní starosti, uvolnit se, vypnout hlavu, zkrátka relaxovat.
 
A tak vznikly naše knihy a e-knihy. Věříme, že každý si v nich najde to své.

Pokud by vás zajímal příběh co nás vedlo k myšlence knih a e-knih, přečtěte si článek Náš příběh.

 

 

Prev Post
Next Post

Merci de votre inscription

Cet e-mail a été enregistré !

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Edit Option
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
Souhlasím s Obchodními podmínkami (viz https://cogybooks.com/pages/obchodni-podminky). Vaše osobní údaje budeme zpracovávat za účelem plnění smlouvy a zasílání e-mailů (viz https://cogybooks.com/pages/ochrana-osobnich-udaju).
this is just a warning
Connexion
Shopping Cart
0 items